dr_violeta_suciu_despre

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniu, dr. Violeta Suciu, conduce si detine Cabinetul Stomatologic Dentina. Credo-ul nostru este acela de a oferi pacientilor nostri servicii stomatologice complete si de performanta intr-o atmosfera placuta si nestresanta.

Endodontie

Orice dinte trebuie salvat, iar sanatatea lui incepe de la radacina. La Dentina beneficiati de tratamentul canalelor dentare cu materiale de ultima generatie de la Dentsply.  

Ortodontie

Dinti dvs. nu au crescut uniform?. La Dentina beneficiati de tratamente ortodontice cu proteze mobile ce dau rezultate exceptionale. Binenteles cu o conditie: sa purtati proteza!


Implantologie

La Dentina va oferim mai multe solutii de implanturi dentare, atat cu tehnologie de ultima ora precum si o solutie mai permisibila din punct de vedere financiar .

Bredent Visio.Lign

Aceste implanturi se preteaza pentru probleme dentare complexe, oferind rezultate de exceptie. Afla mai multe - video.

Alpha Bio Implants

Solutie de implanturi dentare permisibila. Se preteaza pentru probleme dentare facile.


Cosmetica dentara

Redati frumesetea originala a dintilor dumneavoastra la Dentina.

Albire - Opalescence

Tratamentul cel mai folosit pentru albirea dintilor in Statele Unite, Opalescence, da rezultate extraordinare dupa numai trei sedinte de tratament. Spre deosebire de tratamentele rapidede albire, nu da dureri si nici nu sensibilizeaza dintii.

Bijuterii dentare

Aplicam bijuterii dentare cu adeziv fotopolimerizabil fara a deteriora dintele. Odata aplicata, bijuteria poate fi indepartata usor intr-o sedinta de 5 minute fara urme.

Sondaj spune-ne ce faci

De cate ori vizitati un medic stomatolog pe an?
 

Vizitatori online

Avem 10 vizitatori online